01.10.2013.

Ti Ritu Piri Pip

Bend čudnog ali zanimljivog naziva Ti Ritu Piri Pip (TRPP) osnovan je u siječnju 2009. Ovaj autorski bend iz Šibenika svoj glazbeni pravac naziva '' Funk 'N' Roll ''. Bend je u ovom ''kratkom periodu'' do sad napravio 20-tak autorskih pjesama koje izvodi po svojim nastupima kojih je do sada bilo preko 130.

Pobjednici su Demo Festa ''STart2010'' među 40 bendova koji su prošli u uži izbor organizatora tako da nose ''titulu'' najboljeg dalmatinskog benda. U studenom 2011 izdali su svoj prvi album pod nazivom ''Tritu Tritu'' za izdavačku kuću Spona, koji je uvršten među 10 najboljih izdanja 2011. godine od strane hrvatskih rock kritičara.

Na jesen 2013. izlazi drugi studijski album naziva ''Gram Pameti'' za Aquarius Records/SPONA. Najavni singl  ''Cyberjunkie Facebook@' za kojeg je snimljen i video spot već osvaja top liste po cijeloj regiji.

Od javnih nastupa izdvajaju svirke s bendovima kao što su Rambo Amadeus,Darko Rundek, TBF, Edo Maajka , Cubismo,Atheist Rap (Srbija), Nightshift (Srbija) ,Dža ili Bu(Srbija) od kojih su dobili odlične kritike. Naravno treba spomenuti i nastup na ''Terraneo''  festivalu te festival ''Desant na Drvar'' u BiH.

Članovi benda:
Darko Buliček ... vokal
Zoran Zorić ... gitara & prateći vokal
Bruno Korunić ... klavijature
Crvelin Ivica ... bubanj
Nino Rak ... bas gitara
Silvio Šoda ... saksofon
Marijan Zorzin ... truba

Diskografija :
Album ''TRITU TRITU'' izdanje 2011. Izdavačka kuća SPONA
Singl ''Cyberjunkie Facebook@'' izdanje 2013. Izdavačka kuća Aquarius Records/SPONA

tritutritu.com